STORLEKAR FÖR ALLA

Hitta de bästa butikerna med kläder och skor i DIN storlek!

Kläder för långa / Kläder för korta /
Kläder stora storlekar / Kläder små storlekar /
Stora skor/ Små skor / Breda Skor /
Mammakläder / Måttbeställda kläder
Kläder och skor i udda storlekar


Tycker du att det är svårt att hitta kläder och skor i din storlek? Du är inte ensam! Är man lång, kort, storvuxen, har stora, små och/eller breda fötter är det inte helt lätt att finna vad man söker efter i de fysiska butikerna. Det är tur att det finns onlinebutiker! Det borde verkligen finnas ett större utbud för oss alla där ute i affärerna också, men tyvärr är verkligheten inte alltid så som man önskar. Mycket beror på ekonomi. De riktigt stora onlinebutikerna har större möjligheter att hålla ett större lager.

När man söker efter bra butiker på nätet blir det ganska tidskrävande att hitta vad man söker eftersom man får så otroligt många träffar. Med den här sidan vill vi hjälpa dig att snabbt och lätt hitta butiker som säljer stora och små dam- och herrkläder, stora, små och breda dam- och herrskor, skräddarsydda/måttbeställda kläder, mammakläder m m. Vi hoppas att du som är lång, kort, storvuxen, smal, har stora, små eller breda fötter hittar en butik som erbjuder dig kläder och skor i DIN storlek!


Det tillkommer nya länkar lite då och då. Gå gärna in på sidan med jämna mellanrum för att se om något nytt har tillkommit.

Vi har inte lagt ner så mycket jobb på att jämföra priser. Det finns både lågprisbutiker och mer exklusiva butiker. Det är förstås upp till dig vad du söker efter.

Skriv gärna ett mail ifall du har några tips eller idéer om något som du tycker är viktigt för just din storlek. Du hittar kontaktformuläret under “Kontakt” i menyn.

Lycka till med ditt shoppande!


  • Posted on 17. September 2013
  • Written by Kläder och skor för alla former
Comments Off