Barnkläder stora storlekar

Barnkläder i större storlekar

Handla barnkläderna online

Vi har förstått att det kan vara svårt att hitta barnkläder i stora storlekar ute i butikerna. Och inte är det helt lätt att hitta onlinebutiker med stora barnstorlekar i sina sortiment heller. Vi ska försöka hitta några tips!

Till att börja med har vi hittat en butik som har några jeans och byxor från John Baner Jeanswear i större storlekar. Detta är:

BONPRIX: Butiken erbjuder byxor och jeans i både tjej- och killmodeller i lite större storlekar. Jeansen och byxorna har justerbara midjor och finns i centilong 116 till 170 cm. En del modeller är 6 cm vidare i midjan än kläder i motsvarande standardstorlekar. Här kommer du direkt till XXL-byxorna för tjejer respektive XXL-byxor för killar. BonPrix har för övrigt ett stort sortiment av barnkläder, men vad gäller plagg i större storlekar verkar det mest vara jeans och byxor som finns i de stora storlekarna.

Fraktavgift: 49 kr per beställning.


H&M: Vi har också sett att Hennes & Mauritz erbjuder en kollektion barnkläder i generösare storlekar, i storlekarna 134 – 170 cl. Märket heter Generous Fit. (OBS: Vi lyckades inte direktlänka till Generous Fit-kläderna: Sök på “Generous Fit” i sökrutan, så kommer du rätt!). Titta gärna in i en Hennes & Mauritz-butik och kolla in utbudet, eller beställ i deras onlineshop.

Fraktavgift: 39,90 kr


STURDYKIDS: Vi hittade denna UK-baserade butik när vi googlade efter Plus Size-kläder för barn. Butiken säljer barnkläder i stora storlekar till både killar och tjejer. Leverans till Sverige är inga problem. Kolla fraktavgifterna noga innan du beställer bara. Dessa ser helt OK ut, förutom vid väldigt stora beställningar, då avgiften blir ganska hög.

Fraktavgift: Varierar från £ 6,99 till £ 39,99 beroende på orderns storlek.


 

Välkommen in här också;
Accessoarer – Barnkläder stora storlekar – Prematurkläder – Damkläder Plus Size/Stora Storlekar – Damkläder  Små Storlekar – Damkläder Långa Kvinnor – Damkläder Standardstorlekar – Damskor Stora Storlekar – Damskor Små Storlekar – Herrkläder Plus Size/Stora Storlekar – Herrkläder Små Storlekar – Herrkläder Långa Män – Herrkläder Standardstorlekar – Herrskor Stora Storlekar – Herrskor Små Storlekar – Mammakläder – Måttbeställda/Skräddarsydda Kläder – Sport&Träningskläder – Underkläder