Herrskor stora storlekar

Herrskor / killskor stora storlekar, stl 46 – 56

Handla dina skor online

Tycker du det är svårt att hitta skor i din skostorlek ute i butikerna? Utbudet av stora herrskor i är oftast rätt begränsat. Det finns ett större utbud av herr/killskor i stora storlekar  i onlinebutikerna. Vi informerar här om några webshoppar som säljer herrskor i storlek 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 och 56 (med reservation för eventuella förändringar i butikernas villkor och utbud).

Listan nedan är sorterad i alfabetisk ordning.

 

ASOS: säljer herrskor i upp till UK storlek 13, vilket motsvarar ca EU storlek 47. Utbudet består av boots, promenadskor, finskor, loafers, gymnastikskor, träningsskor m m. ASOS är en brittisk butik som har blivit en av de mest populära kläd- och skobutikerna i Skandinavien. Alla priser är angivna i SEK.

HERRSKOR UPP TILL STORLEK 47

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 235 kr.

50-165522151

BONPRIX: du som har skostorlek 46 eller 47 kan hitta prisvärda sneakers, fritidsskor, sandaler och lågskor här. Under kategorin Lågskor & Stövlar finns det några modeller i storlekarna 47, 48 och 49 också.

HERRSKOR I STORA STORLEKAR UPP TILL STL 46 – 47, VISSA MODELLER I STORLEK 47, 48 OCH 49.

Fraktavgift: 49 kr per beställning.

50-165522151

BOOZT: Erbjuder herrskor i främst storlekar upp till stl 48-49, men vissa märken finns i upp till storlek 51. Utbudet av skor i olika storlekar varierar beroende på modell. Tar du storlek 46 kan du välja och vraka bland mängder av sportskor, promenadskor, boots, sandaler, streetskor, finskor m m, m m! Sortimentet av skor i storlekarna däröver består främst av träningsskor, streetskor, bekväma skor o dyl. Men en och annan finsko i storlek större finns också. Kolla t ex skorna från välkända Lloyds!

Boozt.com är en populär kläd- och skobutik på nätet, med ett gigantiskt sortiment av varor från mängder av varumärken.

Vi har spanat in storleksutbudet hos Boozt under en längre tid och kan se att detta har förbättrats väsentligt genom åren. Inte konstigt, med tanke på att Boozt är ett företag som expanderat rejält. Vi har själva sett de nya, enorma lagerbyggnaderna utanför Ängelholm – en indikation på att det rör sig om en jätte! Läs gärna Transportnytts artikel om det nya logistikcentrat i  Norra Varalöv utanför Ängelholm här.

Boozt börsintroducerades i maj 2017.

ERBJUDER HERRSKOR I UPP TILL STORLEK 51.

Fraktavgift: Ingen vid köp över 499 kr (annars 49 kr). Gäller frakt med PostNord. Du kan också välja leverans med UPS som kostar 49 kr. Fria returer.

50-165522151

DEICHMANN: säljer herrskor i upp till skostorlek 50. Förmånliga priser, en bra butik om du vill ha ett par billiga skor att slita på. Deichmann har ett antal fysiska butiker spridda runt om i landet och säljer även skor online. Det finns sneakers, tygskor, lågskor, promenadskor, klassiska skor, finskor, boots kängor, inneskor, sandaler och vinterstövlar, de flesta i upp till  storlek 46 eller 47, en del i stl 48, 49 och 50 också. Du kan sortera direkt på din storlek så får du upp en lista över tillgängliga modeller i vald storlek.

BILLIGA HERRSKOR I UPP TILL STORLEK 48.

Fraktavgift: Fri frakt och fria returer.

50-165522151

ELLOS: herrskor finns i upp till storlek 50 (endast någon enstaka modell i denna storlek dock). De flesta herrskor finn i upp till storlekarna 46 och 47, i storlekarna däröver minskar utbudet. Hos Ellos kan du shoppa både billiga skor och dyrare märkesskor. I sortimentet finns sneakers, träningsskor, boots, kängor, stövlar, gummistövlar, sandaler, tofflor, finskor, lågskor m m.

HERRSKOR I STORA STORLEKAR, STL 46 – 50.

Fraktavgift: 49,90 med standardfrakt

Tips: Ellos har nästan alltid förmånliga kampanjer på gång. Kika in här för information om aktuella erbjudanden!

50-165522151

KELLER SPORTS: Säljer träningsskor, träningskläder och träningsutrustning. Löparskor, tennisskor, friluftsskor och träningsskor i herrmodeller finns tillgängliga i stora storlekar. Utbudet varierar i de olika kategorierna. Sist vi tittade fanns det t ex löparskor i upp till storlek 50,5, tennisskor i upp till storlek 49, friluftsskor upp till storlek 48 och träningsskor upp till storlek 48,5. Det är all idé att kolla igenom storleksutbudet, som varierar över tid.

TRÄNINGSSKOR, TENNISSKOR, LÖPARSKOR, FRILUFTSSKOR UPP TILL STORLEK 49 – 50.

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 699 kr, annars 50 kr, med standardfrakt

50-165522151

LESARA: Erbjuder billiga herrskor i storlekar upp till stl 46. Utbudet är störst upp till storlek 45.

Butiken har sin bas i Tyskland och säljer mode till Sverige via sin svenska hemsida. Alla priser visas i SEK och produktbeskrivningarna är på svenska. Kundtjänst finns i Sverige.

Snörskor, sneakers, boots, finskor, inneskor, öppna skor och skotillbehör ingår i skosortimentet.

Om du gillar att handla skor till låga priser på nätet är Lesara ett tips.

Fraktavgift: Fri frakt vid ordersumma över 500 kr, annars 49 kr.

50-165522151

MINFOT.SE: Letar du efter ett par riktigt sköna och fotriktiga skor? Titta in hos Minfot.seHerrskor i stora storlekar finns, åtminstone i upp till storlek 47-48 (störst utbud finns i storlekarna upp till och med stl 46).

Butiken startades 2011 av en sjukgymnast och det finns därför en gedigen kunskap om fötter och fotvård i företaget. Här kan du handla fotriktiga arbetsskor, sandaler, tofflor, badskor, danstofflor samt en mängd olika fotvårdsprodukter.

Hos Minfot.se finns tips om vad du kan tänka på vid olika sorters fotproblem (t ex Hallux valgus, hammartå, plattfot, förhårdnader, spruckna hälar, kalla fötter, torra fötter, liktornar, benlängdsskillnad, åderbrock /svullna ben, svettiga fötter, trötta o. ömma fötter m m). I onlinebutiken kan du köpa fotvårdsprodukter som avhjälper besvären.

Vår egen familj har handlat en hel del hos Minfot och vi har absolut ingenting att klaga på. Våra köpupplevelser har enbart varit positiva.

FOTRIKTIGA, SKÖNA, BEKVÄMA HERRSKOR UPP TILL STORLEK 46 (NÅGRA MODELLER I STL 47 OCH 48 OCKSÅ) SKOR SOM DINA FÖTTER BLIR GLADA AV!!

Fraktavgift: Fri frakt när du handlar för över 500 kr. Annars 39 kr.

50-165522151

SHOEmed: Skobutik med fokus på funktionella och bekväma skor. Herrskor finns i upp till storlek 49 (varierande utbud i olika storlekar). 

Alla skomodeller är noggrant utvalda för att passa in i företagets koncept; att sälja skor med bra passform och stötdämpning och/eller bra andningsförmåga. En del modeller har alla dessa egenskaper, andra har åtminstone någon eller ett par av dem. En butik för dig som är rädd om dina fötter!

Alla skor sorterar antingen under Arbetsskor eller Fritidsskor. I butiken finns alla typer av skor; boots, finskor, lågskor, tofflor, sandaler, stövlar, loafers, träskor, kängor…m m.

Tillhör du en yrkesgrupp som kräver en viss typ av skor? Skor anpassade till följande yrkesgrupper/branscher/arbetsplatser erbjuds; butikspersonal, bygg & industri, ESD, kök, livsmedel, reception, servering, skolor, städ, uniform, vård & omsorg.

HERRSKOR I UPP TILL STORLEK 49. FOKUS PÅ FUNKTIONELLA OCH BEKVÄMA SKOR!

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 500 kr, annars 50 kr. Fria returer.

50-165522151

SPARTOO.SE: ett föredöme när det gäller att erbjuda skor i alla storlekar! Bra utbud av herrskor i större storlekar, upp till storlek 52. De flesta skobutiker erbjuder oftast bara någon enstaka modell i de största storlekarna. Hos Spartoo.se finns åtminstone ett hyfsat bra sortiment även i storlekarna 50, 51 och 52. När vi sist gjorde en sökning på storlek 50 fick vi t ex upp en lista på 124 olika modeller. Om du har storlek 46, 47, 48 eller 49 är det bara att välja och vraka.

KAMPANJ HOS SPARTOO :

Använd någon av följande rabattkoder i kassan:

FEBRU1 ger 10 % rabatt oavsett ordersumma. Gäller ej reavaror, giltig t o m 28 februari
FEBRU15 ger 15 % rabatt vid köp över 950 kr. Gäller ej reavaror, giltig t o m 28 februari
FEBRU2 ger 20 % rabatt vid köp över 1.400 kr. Gäller ej reavaror, giltig t o m 28 februari
STVALEN1 ger 10 % rabatt vid köp över 850 kr. Gäller reavaror, giltig t o m 14 februari

De tre första koderna kan du använda t o m den 28 FEBRUARI. STVALEN1-koden gäller t o m den 14  FEBRUARI. Rabattkoderna går inte att kombinera med andra kampanjer, gäller ej på redan prisnedsatta varor (förutom den sista koden) eller på s k partnerprodukter (en partnerprodukt är märkt med texten “partnerprodukt”)

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 330 kr, annars 45 kr.

EN BRA BUTIK FÖR DIG SOM SÖKER EFTER HERRSKOR/KILLSKOR I STÖRRE STORLEKAR. STORT SORTIMENT. HERRSKOR UPP TILL STORLEK 52.

50-165522151

SPORTAMORE: erbjuder sport- och träningsskor i storlekar upp till stl 50. Utbudet av stora herrskor är störst i stl 46, 47 och 48, en en och annan 49:a och 50:a finns också. Storlekssortimentet varierar över tid. Kan vara en idé att kolla butiken då och då.

SPORTSKOR/TRÄNINGSSKOR FÖR KILLAR/HERRAR, I STORLEKAR UPP TILL STORLEK 50.

Fraktavgift: Fri frakt och fria returer.

50-165522151

STYLEPIT: Populär modebutik med bas i Danmark som endast säljer online. Ungdomlig stil på kläder och skor.

Herrskor erbjuds i upp till storlek 51. Utbudet i de allra största storlekarna är dock begränsat till ett par modeller. Upp till storlek 48 är valmöjligheterna större, främst vad gäller bekväma streetskor.

Fraktavgift: Fri frakt vid beställning över 499 kr, annars 39 kr.

STÖRST UTBUD AV HERRSKOR I STORA STORLEKAR FINNS I UPP TILL STORLEK 48, MEN EN OCH ANNAN 49:A, 50:A, OCH 51:A DYKER IBLAND UPP, SÅ DET ÄR ALL IDÉ ATT KOLLA VAD SOM ERBJUDS FÖR TILLFÄLLET.

50-165522151

WALKTALL: en brittisk butik som har nischat in sin verksamhet på herrskor i större storlekar och erbjuder ett brett sortiment av skor i EU storlekar från stl 47 till 56-57 (ibland kan det dyka upp någon 58:a också).

Extra bra är att Walktall har separata storlekstabeller för olika märken. Det är ju så, olika varumärken har varierande storlekskonverteringar i jämförelse mellan UK-storlekar och EU-storlekar och det kan vara svårt att veta vilken storlek som är den rätta. Titta alltid under “Sizing” vid resp. skomodell – då får du upp den aktuella storleksguiden för valt märke.

Hos Walktall finns finskor, boots, vardagsskor, promenadskor, espandrillos, seglarskor, flip-flops, outdoor-skor, gympadojjor, sandaler, morgontofflor, sport- och träningsskor (till flera sporter), arbetsskor och gummistövlar. Har du svårt att hitta strumpor i stora storlekar? Kolla gärna in strumpsortimentet hos Walktall!

SPECIALBUTIK MED STORA HERRSKOR I FRÅN HERRSKOSTORLEKAR 47 TILL 56-57. SÄLJER OCKSÅ HERRSTRUMPOR I STORA STORLEKAR.

Fraktavgift: £ 18.- / order.

50-165522151

YOOX.COM: säljer trendiga modeskor i storlekar upp till storlekarna 46 – 48. Kanske en butik för dig som är intresserad av det senaste modet och som gärna investerar i lite dyrare märkesskor. De flesta skorna finns i upp till storlek 46, men en och annan 47:a och 48:a dyker då och då upp i sortimentet. Vissa modeller finns även i halvstorlekar. I sortimentet finns boots, espandrillor, sandaler, finskor, promenadskor, mockasiner, sandaler m m.

TRENDIGA HERRSKOR I STORLEKAR UPP TILL ÅTMINSTONE STORLEK 46, EN DEL I STL 47 OCH 48.

Fraktavgift: EUR 13.- med standardfrakt

 

Det är inte lätt att hitta skor i rätt storlek när man lever på stor fot. Man ska inte behöva besöka 10-15 affärer innan man hittar ett par skor som över huvudtaget passar! Och visst vill man ha friheten att välja ett par skor som man själv tycker är snygga (inte bara vara hänvisad till ett eller två par skor som råkar ha ens storlek, fast man egentligen tycker dessa skor är urfula…) Ett större sortiment av stora skor hittar du på nätet. Du kan hittar skor i storlekar från 46 och upp till 56 online. Kategorier: sneakers, kängor, stövlar, sandaler, promenadskor, träningsskor, sportskor, vardagsskor, kängor… mm, mm.

Är du på jakt efter arbetsskor/skyddskor finns några butikstips under den här länken.

Naturligtvis kan du avsluta din prenumeration när du vill!

Välkommen in här också;
Accessoarer – Barnkläder stora storlekar – Prematurkläder – Damkläder Plus Size/Stora Storlekar – Damkläder  Små Storlekar – Damkläder Långa Kvinnor – Damkläder Standardstorlekar – Damskor Stora Storlekar – Damskor Små Storlekar – Herrkläder Plus Size/Stora Storlekar – Herrkläder Små Storlekar – Herrkläder Långa Män – Herrkläder Standardstorlekar – Herrskor Stora Storlekar – Herrskor Små Storlekar –  Mammakläder – Måttbeställda/Skräddarsydda Kläder – Sport&Träningskläder – Underkläder

Skor online udda storlekar

Herrskor / killskor stora storlekar

 

Behöver du herrskor i breda modeller? Titta in under Breda Herrskor!

Söker du efter herrkläder i stora storlekar? Titta också in under Herrkläder Stora Storlekar!

 

Det finns en mängd skobutiker på nätet som säljer herrskor i stora storlekar. Du kan hitta skor i alla kategorier; sneakers i stora storlekar, kängor i stora storlekar, boots i stora storlekar, sportskor i stora storlekar, träningsskor i stora storlekar, bekväma skor i stora storlekar, promenadskor i stora storlekar, sandaler i stora storlekar, flip-flops i stora storlekar, seglarskor i stora storlekar, vardagsskor i stora storlekar, finskor i stora storlekar m m, m m!

 

Obs! Ska du beställa online – tag noggranna mått på dig själv och kolla in storleksguiderna hos resp. onlinebutik så minskar du risken att beställa fel storlek. Skulle du i alla fall behöva byta storlek går detta bra hos så gott som samtliga online-butiker. Kontrollera köp- och leveransvillkoren!

Om du har några tips på vad som kan vara bra att tänka på för övrigt får du jättegärna skriva ett mail, så ska vi försöka beakta dina idéer och erfarenheter i framtiden. Berätta gärna hur du upplever marknaden och utbudet för just din storlek! 

Använd kontaktformuläret som du hittar under “Kontakt” i menyn.

 

På jakt efter barnkläder? 

Välkommen till www.handlatillbarn.se!

 

Letar du efter presenttips?
Besök gärna
www.presentnavet.se
www.chokladnavet.se
www.blommografera.net

 

  • Posted on 27. December 2017
  • Written by Kläder och skor för alla former
Comments Off on Herrskor stora storlekar