Underkläder och strumpor

GUS TEXTIL:

En butik väl värd att spana in ifall du är på jakt efter underkläder och strumpor. Stort utbud i flera kategorier!

Damunderkläder finns i flera storlekar, t ex BH i storlek A – F och trosor i storlekar 38-40 – 54-56 samt benkläder, underkjolar, strumbyxor m m. Spana gärna in butikens kollektion av sömlösa underkläder – “Seamless”. Dessa är sydda utan skavande sömmar i sidorna. Tyvärr finns “Seamless” endast från S – XL (någon i XXL också).

Är du på jakt efter herrkalsonger finns det ett brett utbud av boxerkalsonger och s k “briefs” i storlekar mellan S och 4XL i den här butiken. Störst utbud av kalsonger i upp till XXL.

Gus Textil är experter på strumpor. Välj och vraka bland strumpbyxor, stödstrumpor, halksockor, diabetesstrumpor, arbetsstrumpor, knästrumpor, mönstrade strumpor, tåstrumpor, ullstrumpor m m!

En strumpa värd att kolla in är “Gus-Ankel” med lös resår. Gus-Ankel-strumpan var Gus Textil AB’s första strumpa och har blivit en enorm succé. Det unika med dessa strumpor är att de har en bred resår som inte trycker mot ankeln och att de inte kasar ner som många andra strumpor med lös resår gör.

Vad man möjligtvis kan reagera för är butikens något höga fraktavgifter.

Fraktavgiften beror på ordervärde (i avgiften ingår fakturaavgift, expeditionsavgift och fraktavgift)

Ordervärde – Avgift
0-600 kr – 77 kr
601 kr och uppåt – 88 kr

Gus Textil startades som postorderfirma 1993 och vi misstänker att de gamla leveransvillkoren och fraktavgifterna hänger kvar sedan gammalt. Med tanke på den stora variationen av underkläder och det rika sortimentet kan det ändå löna sig att handla i butiken. En idé är att gå samman några stycken och göra en större beställning. Då känns fraktavgiften inte lika brännande i plånboken:)