Herrunderkläder, små & stora storlekar

Herrunderkläder i små, stora och standardstorlekar

Handla underkläder online

Många väljer att handla underkläder på nätet. De flesta stora klädbutikerna på nätet har specialavdelningar med underkläder, så du kan alltid kolla om “din” butik har en sådan avdelning. Det finns också specialbutiker som nischat in sig på just underkläder. Vi tipsar här om några utvalda webshoppar som erbjuder ett bra sortiment av herrunderkläder (med reservation för eventuella förändringar i butikernas villkor och utbud).


Webshoppar som säljer herrunderkläder:

 

GUS TEXTILSäljer bl a herrkalsonger, från storlek S – 4XL. Stort utbud av boxerkalsonger och briefs. De flesta kalsonger finns i upp till XXL, men det finns några modeller i 3XL och 4XL också.

Gus Textil är experter på strumpor. Oavsett vilken typ av strumpa du letar efter finner du förmodligen vad du söker här; stödstrumpor, halksockor, diabetesstrumpor, arbetsstrumpor, knästrumpor, mönstrade strumpor, tåstrumpor, ullstrumpor m m.

En strumpa värd att kolla in är “Gus-Ankel” med lös resår. Gus-Ankel-strumpan var Gus Textil AB’s första strumpa och har blivit en enorm succé. Det unika med dessa strumpor är att de har en bred resår som inte trycker mot ankeln och att de inte kasar ner som många andra strumpor med lös resår gör.

Fraktavgift: Beror på ordervärde (i avgiften ingår fakturaavgift, expeditionsavgift och fraktavgift)

Ordervärde – Avgift
0-600 kr  –  77 kr
601 kr och uppåt – 88 kr


MOTLEY DENIM: En specialbutik för dig som tar större storlekar. Här hittar du underkläder i herrstorlekar upp till 8XL. I sortimentet finns stora kalsonger (både boxershortsmodell och vanlig modell), badbyxor, strumpor m m.

Fraktavgift: 49 kr


SPORTAMORE: En sportbutik på nätet med ett bra sortiment av sportunderkläder, i storlekar från XS till XXL. Störst utbud i XL. I webshoppen finns t ex kalsonger, långkalsonger och pyjamasar.

Fri frakt!


TIMARCO: En butik med ett stort urval av märkesunderkläder och sportunderkläder. Bra storlekssortiment både för dig som behöver små storlekar resp. stora storlekar. Här kan du shoppa kalsonger i kända varumärken i storlekar från S – XXXL. Förutom underkläder erbjuder butiken även andra herrkläder, badkläder, sport- & träningskläder, sportunderkläder, strumpor och skor.

Fri frakt!

 


 

Välkommen in här också;
Accessoarer – Barnkläder stora storlekar – Prematurkläder – Damkläder Plus Size/Stora Storlekar – Damkläder  Små Storlekar – Damkläder Långa Kvinnor – Damkläder Standardstorlekar – Damskor Stora Storlekar – Damskor Små Storlekar –Herrkläder Plus Size/Stora Storlekar – Herrkläder Små Storlekar – Herrkläder Långa Män – Herrkläder Standardstorlekar – Herrskor Stora Storlekar – Herrskor Små Storlekar –  Mammakläder – Måttbeställda/Skräddarsydda Kläder – Sport&Träningskläder – Underkläder