SKOVÅRD

Vårda dina skor, så håller de längre

Handla skovårdsprodukter online

Att sköta om sina skor är bra för skornas livslängd och för din ekonomi. Att sköta om sina fötter är bra för musklerna, hälsan, ja, för hela ditt välbefinnande. Vårdar du både dina fötter och dina skor vinner du mycket! Tänk på att det är bra för fötterna att lägga skorna när du inte behöver dem. Att byta skor då och då brukar också gynna fötternas välmående. Använder du lite obekväma skor för utseendets skull, typ “finskor” som egentligen klämmer lite grand här och där, är det ännu viktigare att låta fötterna luftas och vila ibland.

De flesta skobutiker säljer skovårdsprodukter, så du kan säkert hitta sådana i flera butiker. Det finns också butiker som nischat in sig på just skovårdsprodukter och i dem är utbudet mycket större än i de rena skoaffärerna. Vi ger några tips nedan.


MINFOT: erbjuder ett brett utbud av skovårdsprodukter.

Butiken är startad av en sjukgymnast med god kunskap om våra fötter och vad som är bra för dem. Fokus ligger på att sälja bekväma och fotriktiga skor samt olika fotvårdsprodukter, stödstrumpor o dyl.

Utbudet av skovårdsprodukter har utökats och du hittar det mesta du kan behöva för en god skovård hos Minfot; t ex hygienartiklar, impregneringsspray, rengöringsmedel, skoborstar, skokrämer, skosnören, skovårdskit etc. Dessutom finns det skotillbehör såsom broddar, galoscher, mätstickor, reflexer, skoblock, skohorn, stövelknektar, stövelstöd m m.

Vår egen familj har handlat en hel del hos Minfot och vi har absolut ingenting att klaga på. Våra köpupplevelser har enbart varit positiva.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr, annars 39 kr


SHOEPANDA: Här finns alla tillbehör du kan tänkas behöva för din skovård samlat på ett och samma ställe; skokräm, skosnören, impregnering, skoborstar, skoblock, bloddar, mätstickor, förvaringslösningar för skor och stövlar, skoinlägg, skohorn plus en mängd andra skovårdsprodukter.

Webbutiken är välstrukturerad och det är lätt att sortera efter det behov man har. Du kan t ex söka efter “skovårdsprodukter efter skotyp”; produkter för nubuck/mocka, för slätt läder & fint läder, för kängor/grovt läder, för sneakers/vitt läder, för syntet och textil resp. för oljat/vaxat läder.

Shoepanda erbjuder också sköna ulltofflor, kvalitetsstrumpor från bl a Ecco och olika fotvårdskrämer, fotbadspulver och deodoranter m m.

Fraktkostnad mellan 19 – 29 kr inom Sverige.


-> till Minfot <-

Bekväma skor, fotvårdsprodukter, strumpor, accessoarer m m

Spana in utbudet hos Minfot!

Butikens grundare är sjukgymnast som vet vad våra fötter behöver för att må bra.

Välj bland sköna skor, fotvårdsprodukter, skovårdsprodukter,
stödstrumpor, hjälpmedel för olika fotproblem, broddar, accessoarer m m.

Fri frakt till ombud vid köp från 399 kr, annars 39 kr
Hemleverans från 79 kr

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos Minfot.

-> till Minfot <-