SKOVÅRD

Vårda dina skor, så håller de längre

Handla skovårdsprodukter online

Att sköta om sina skor är bra för skornas livslängd och för din ekonomi. Att sköta om sina fötter är bra för musklerna, hälsan, ja, för hela ditt välbefinnande. Vårdar du både dina fötter och dina skor vinner du mycket! Tänk på att det är bra för fötterna att lägga skorna när du inte behöver dem. Att byta skor då och då brukar också gynna fötternas välmående. Använder du lite obekväma skor för utseendets skull, typ “finskor” som egentligen klämmer lite grand här och där, gör du klokt i att låta fötterna luftas och vila ibland.

De flesta skobutiker säljer skovårdsprodukter, så du kan säkert hitta sådana i flera butiker. Det finns också butiker som nischat in sig på just skovårdsprodukter och i dem är utbudet mycket större än i de rena skoaffärerna.


MINFOT: erbjuder ett brett utbud av skovårdsprodukter.

Butiken är startad av en sjukgymnast med god kunskap om våra fötter och vad som är bra för dem. Fokus ligger på att sälja bekväma och fotriktiga skor samt olika fotvårdsprodukter, stödstrumpor o dyl.

Utbudet av skovårdsprodukter har utökats och du hittar det mesta du kan behöva för en god skovård hos Minfot; t ex hygienartiklar, impregneringsspray, rengöringsmedel, skoborstar, skokrämer, skosnören, skovårdskit etc. Dessutom finns det skotillbehör såsom broddar, galoscher, mätstickor, reflexer, skoblock, skohorn, stövelknektar, stövelstöd m m.

Vår egen familj har handlat en hel del hos Minfot och vi har ingenting att klaga på. Våra köpupplevelser har enbart varit positiva.

Med reservation för eventuella justeringar i Minfots utbud och villkor.


-> till Minfot <-

Bekväma skor, fotvårdsprodukter, strumpor, accessoarer m m

Spana in utbudet hos Minfot!

Butikens grundare är sjukgymnast som vet vad våra fötter behöver för att må bra.

Välj bland sköna skor, fotvårdsprodukter, skovårdsprodukter,
stödstrumpor, hjälpmedel för olika fotproblem, broddar, accessoarer m m.


Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos Minfot.

-> till Minfot <-