Herrkläder långa män/killar

Herrkläder för långa män / långa killar

Handla dina kläder online

Extra långa skjortor, t-shirts, tanks och sweatshirts för långa, smala män!

Surfa in på solongsven.com och spana in den nya kollektionen av kvalitetsskjortor för långa män! Skjortorna är specialanpassade för långa killar. Obs: Just nu är det rea på ett begränsat antal skjortor!
Läs mer om butiken längre ner på sidan.


->PÅGÅENDE RABATTKAMPANJER

Upplever du det tidskrävande att som lång hitta byxor, jeans, tröjor, jackor m m med extra längd? Du är definitivt inte ensam. Vi har här samlat lite tips om olika onlinebutiker som säljer herrkläder för långa.
En kort presentation av vad resp. butik har att erbjuda finner du i listan nedan (sorterad i alfabetisk ordning), med reservation för eventuella förändringar i butikernas villkor och utbud.


Nätbutiker som erbjuder herrmode för långa killar/långa män:

 

ASOS.COM: Specialavdelning med käder för långa finns – kika in under “Men – Clothing – Tall“. I den här butiken kan du bl a köpa jeans och byxor i upp till benlängd 36″, ibland upp till 38″. ASOS har kategoriserat jeans och byxor i storlekar som Long och Extra Long. Det kan löna sig att studera butikens stora utbud ett tag. Priserna är helt OK. Behöver du lite större herrstorlekar i tröjor, jackor etc finns det en del att välja mellan i upp till storlek 8XL. ASOS, som är baserad i Storbritannien, har blivit en av de mest populära onlinebutikerna i Skandinavien. Alla priser är angivna i SEK.

Konsultera gärna butikens storlekstabeller om du är osäker på vilken storlek du ska beställa.

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 300 kr.


CAMPADRE: Säljer herrmode från exklusiva varumärken. Sortimentet är långt ifrån statiskt, det ändras hela tiden, så även storleksutbudet. Sist vi kollade fanns det jeans med olika midjestorlekar, i upp till beninnerlängd 36″.

Företaget säljer exklusivt herrmode från kända märken till starkt nedsatta priser. Handplockade produkter köps in direkt från varumärkesföretagen. Tidsbegränsade kampanjer med produkter i begränsad upplaga gör att du måste agera snabbt för att få möjlighet att erhålla de bästa erbjudandena.

Du måste ha ett konto hos Campadre för att se alla kampanjer. Det är lätt fixat, kostar ingenting och det ställs inga krav på köp.

Hos Campadre kan du fynda herrkläder i exklusiva varumärken till riktigt förmånliga priser. Har du tur hittar du en kampanj med extra långa byxor/jeans och andra plagg som passar dig som är lång. Leveranstiden kan ibland bli något längre jämfört med andra e-butiker, något som kan vara bra att känna till.

Fraktavgift: Fraktfria kampanjer förekommer. Annars gäller 59 kr per order till närmsta utlämningsställe, 99 kr för hemleverans.


ETON: säljer kvalitetsskjortor i olika passformer och erbjuder dessutom skräddarsydda skjortor som sys efter dina egna kroppsmått.

Välj bland passformer som Slim Fit, Contemporary Fit, Super Slim Fit, Classic Fit, Extra lång ärm och Custom Made.

ETON är ett anrikt svenskt företag som sytt skjortor i hög kvalitet ända sedan starten 1928.

Behöver du extra långa ärmar i din skjorta kan du kika in här.

Skräddarsydda skjortor hittar du på den här sidan.

Fraktavgift: Fri frakt och fri retur


JACK & JONES: Mycket stort utbud av långa herrjeans i butiken – flera modeller finns i upp till längd L38”. Midjestorlekarna sträcker sig upp till W40”, men i de största storlekarna erbjuds jeans endast upp till längd L34” (åtminstone var det så sist vi kollade). Jeansen finns i flera modeller; Skinny Fit Jeans, Comfort Fit Jeans, Slim Fit Jeans, Loose Fit Jeans, Regular Fit Jeans and Anti Fit Jeans.
Jack & Jones är en välkänd modebutik för killar. Förutom jeans finns tuffa tröjor, t-shirts, skjortor, jackor, sweatshirts, kostymer, träningskläder, underkläder m m. Storlekarna på överdelarna sträcker sig upp till XXL.

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 499 kr, annars 49 kr


JOHNELLS: Säljer bl a jeans i storlekar upp till längd 36”, med varierande midjemått (sist vi kollade hittade vi jeans i upp till storlek 38”36). Bra sökfunktioner – du kan bl a sortera på Storlek, Varumärke, Prisnivå, Färg.

Johnells är en modebutik med fokus på kläder och skor i kända och exklusiva varumärken. Överlag ganska höga prisnivåer, men helt normala jämfört med andra liknande butiker. I Outletavdelningen finns alltid produkter till nedsatta priser. Värt att spana in!

Om du satsar på kläder och skor i populära märken gillar du förmodligen utbudet hos Johnells.

Fraktavgift: Fri frakt, fria byten (observera att en returfrakt dock kostar 50 kr, lätt att missa!)


MARKS & SPENCER: välkänd brittisk butik, med en specialavdelning “Big & Tall“. Här finns byxor och jeans i upp till åtminstone 35″ benlängd, med midjevidd upp till W50. Tyvärr verkar det inte finnas byxor i längre än 35″ benlängd, men du som inte behöver längre byxor än så kan ha nytta av butiken. Det är inga problem att beställa för leverans till Sverige.

Fraktavgift: £ 7,50.- per order. Obs: butiken har många andra varukategorier än just kläder, men det är inte alla produktslag som kan levereras till Sverige.


MOTLEY DENIM: Behöver du plus size-kläder men har svårt att hitta plagg som är långa nog? Då är Motley Denim ett tips. Butiken har specialiserat sig på herrkläder i stora storlekar och erbjuder en del klädmodeller med extra längd. Du hittar t ex jeans i längd upp till L38″, med varierande midjestorlekar. Det finns också några jackor, tröjor och skjortor med extra längd i butiken.

Fraktavgift: 59 kr.


NIKEErbjuder träningskläder i Plus Size/långa storlekar upp till 3XL. Större storlekar än så vore förstås önskvärt och förhoppningsvis utökas storleksutbudet i framtiden. Surfa in under Män – Kläder – Stora storlekar för att hitta rätt.

Bland de stora storlekarna finns t ex T-shirts, huvtröjor, träningsbyxor m m(med reservation för att utbudet kan variera över tid)

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 500 kr och för Nike Plus-medlemmar, annars 85 kr (med standardleverans). Expressleverans 180 kr.


OUTNORTH: i den här outdoor-butiken kan du bl a köpa byxor i rålängd. Dessa kan läggas eller vikas upp till passande längd (rålängden är rejält tilltagen). Ett exempel: Fjällrävens zip-off byxa, här modell “Cape Point”. Vi har själva köpt byxor i rålängd och är mycket nöjda med dessa. Tips: Outnorth har många praktiska friluftskläder i sitt sortiment, i flera storlekar. Byxor med många praktiska fickor är t ex perfekta som resebyxor (en del modeller har insydda och osynliga fickor där du kan ha nycklar o dyl).

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 395 kr, annars 29 kr med standardleverans.


SO LONG SVEN: Ett kvalitetsmärke för killar över 1.90! So Long Svens grundare mäter 2.10 meter över havet och vet därför vilka problem man kan stöta på när man som lång letar efter välsittande kläder. Att hitta plagg som passar på både längden och bredden är inte helt lätt. Detta dilemma har So Long Sven tagit fasta på. Efter grundligt arbete med att ta fram skjortor som passar långa män i olika kroppsformer, finns nu möjlighet att köpa skjortor som specialanpassats för långa killar. I den egna onlinebutiken www.solongsven.com hittar du nu en helt ny kollektion kvalitetsskjortor. Kläderna finns i storlekar från Small till XLarge, och är ca 10 cm längre än vanligt. Storlek Small är lika lång som en “branschstandard” XLarge, men något smalare, till exempel. Storlekstabeller med bra måttangivelser finns på hemsidan.

Sortimentet och storleksutbudet kommer att utökas med tiden. Så håll utkik, alla långa män!

Skjortor för långa män finns hos So Long Sven!

Fraktavgift: 49 kr inom Sverige för en skjorta. Köper du två eller flera skjortor kostar frakten 79 kr.
För leverans till utlandet, se villkoren här.


STYLEPIT: Populär modebutik med bas i Danmark. Ungdomlig stil på kläder och skor.

Vi kikade snabbt igenom jeansutbudet och såg att det finns en del herrmodeller i upp till i alla fall längd L36, med midjevidd i upp till W38 (det finns jeans med större midjevidd än så, men inte i de längsta modellerna så vitt vi kunde se). Utbudet varierar över tid, så det kan löna sig att lägga lite tid på att söka igenom utbudet och se vad som finns inne för tillfället.

Välj önskad midjevidd när du gör din sökning och håll sedan markören över resp. jeansmodell, så ser du en kort presentation över tillgängliga storlekar för resp. plagg. En hel del modeller anges med både längd- och midjestorlek (men inte alla).

Fraktavgift: Fri frakt vid beställning över 499 kr, annars 39 kr.


Söker du efter arbetskläder/skyddskläder kan du kika in här.

 


 

Välkommen in här också;
Accessoarer – Barnkläder stora storlekar – Prematurkläder – Damkläder Plus Size/Stora Storlekar – Damkläder  Små Storlekar – Damkläder Långa Kvinnor – Damkläder Standardstorlekar – Damskor Stora Storlekar – Damskor Små Storlekar – Herrkläder Plus Size/Stora Storlekar – Herrkläder Små Storlekar – Herrkläder Långa Män – Herrkläder Standardstorlekar – Herrskor Stora Storlekar – Herrskor Små Storlekar –  Mammakläder – Sport&Träningskläder – Underkläder

 

Obs! Ska du beställa online – tag noggranna mått på dig själv och kolla in storleksguiderna hos resp. onlinebutik så minskar du risken att beställa fel storlek. Skulle du i alla fall behöva byta storlek går detta bra hos så gott som samtliga online-butiker. Kontrollera köp- och leveransvillkoren!

 

Om du har några tips på vad som kan vara bra att tänka på för övrigt får du jättegärna skriva ett mail, så ska vi försöka beakta dina idéer och erfarenheter i framtiden. Berätta gärna hur du upplever marknaden och utbudet för just din storlek! 

Använd kontaktformuläret som du hittar under “Kontakt” i menyn.