ARBETSKLÄDER

Arbets- och skyddskläder
i små och stora storlekar

Handla dina arbetskläder online

Är du på jakt efter arbets- och skyddskläder, men hittar inte din storlek? På den här sidan ges några tips som förhoppningsvis passar dig. Vi kommer att fylla på med mer information allt efterhand. Titta gärna in med jämna mellanrum för att se om något nytt tips tillkommit.

Onlinebutiker där du kan köpa arbetskläder/skyddskläder i olika storlekar. Butikslistan är sorterad i alfabetisk ordning. Med reservation för eventuella förändringar i butikernas villkor och utbud.


Nätbutiker som erbjuder arbetskläder/skyddskläder:

 

GRANNGÅRDEN: Erbjuder en hel del arbetskläder för tyngre arbeten; regnjackor, regnbyxor, varseljackor, varselbyxor, arbetshandskar, sågskyddsbyxor, strumpor & sockor, skor & stövlar m m. Specialkategorier med såg- och skogskläder, ridkläder respektive barnkläder finns. Vid en snabb kik såg vi att det finns dam- och herrstorlekar från S till XXXL (du kanske hittar fler själv!). Tyvärr finns ingen specifik sökfunktion för storlekar, så du får ta dig lite tid att titta igenom sortimentet och kolla vilka storlekar som finns tillgängliga för respektive plagg. En del plagg finns i dammodeller.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr för privatpersoner. Fullständiga villkor och leveransalternativ ser du här.


MITT PLAGG: Säljer bekväma och prisvärda kläder och skor för främst personal inom vård och omsorg, djurvård, tandvård, operation och hudvård. Bussaronger och byxor finns i storlekar upp till 5XL (unisexmodeller). I övrigt finns det tunikor, byxor, pikétröjor, västar, klänningar m m i storlekar mellan XS till XXL.

Mitt plagg har en egen fabrik i Bosnien som syr upp alla kläder. Fokus ligger på erbjuda arbetskläder som är bekväma att bära och som inte skaver eller stramar. Om du önskar personlig brodyr på arbetskläderna kan du beställa detta.

Arbetskläderna från Mitt plagg finns i en mängd härliga färger.

Fraktavgift: Mellan 19 – 59 kr (beror på orderns storlek). Maxavgift är 59 kr.


MOTLEY DENIM: Du kille som söker efter arbetskläder i stora storlekar kan säkert ha nytta av utbudet hos Motley Denim, som är specialister på herrkläder i större storlekar. I onlinebutiken finns en specialavdelning med arbetskläder. Där hittar du arbetsbyxor, arbetsjackor, varselregnjackor, varselvästar, arbetshängslebyxor m m, i upp till herrstorlek 10 XL.

Fraktavgift:  59 kr.


->PÅGÅENDE RABATTKAMPANJER