Breda damskor

Damskor med bred läst

Handla breda damskor online

Butiker som erbjuder breda damskor:

Ulla Popken

Att hitta rätt skor är en utmaning i sig, men för personer med breda fötter kan det vara ännu svårare. Många människor kämpar med att hitta skor som passar och ger komfort genom hela dagen. För dig med lite bredare fötter kanske denna uppgift känns ännu mer besvärlig på grund av den begränsade tillgången på breda skor. Vilken tur att vi har internet! Där finns det ett bra utbud av butiker som erbjuder skor med bredare vidd/läst. Några utvalda tips (fler kommer efter hand):

Webbutiker som säljer breda damskor:


ULLA POPKEN: Plus size-butik på nätet, med ett bra utbud av damskor med bredare läst. Konsultera gärna butikens storleksguide där du ser skostorlek/lästvidd i förhållande till fotlängd och fotvidd (välj “Skor och stövlar” i rullistan under “Kategori”). Många skomodeller erbjuds i lästvidderna G, H eller K. Skostorlekar mellan stl 36 och 45.

Skosortimentet består av flera skokategorier; ballerinaskor, inneskor, loafers, lågskor, pumps, sandaler, sneakers, stövlar, stövletter. m m.

Har du lite bredare vader spanar du kanske efter ett par höst-/ vinterstövlar med breda skaft. Kolla in vad Ulla Popken har att erbjuda!

BREDA DAMSKOR I STORLEKAR MELLAN 38 – 44

Med reservation för eventuella justeringar i Ulla Popkens storleksutbud och villkor.

till Ulla Popken!