Herrkläder för rullstolsburna

Kläder för rullstolsburna

Handla dina kläder online

En av våra besökare framförde ett önskemål; information om butiker på nätet som säljer kläder för rullstolsburna. En jättebra idé tycker vi!

Det finns absolut butiker som har specialiserat sig på det här. Jackor, byxor, kjolar, klänningar, åkpåsar m m – som är praktiska och lätta att ta på och av sig jämfört med “vanliga kläder”.

Vi googlade lite och hittade några företag som säljer kläder för rullstolsburna. Kika gärna in i nedanstående butiker och spana in vad de har att erbjuda;

Webshoppar som säljer herrmode för rullstolsburna:

 

KLÄDVALET: Säljer funktionella kläder med smarta lösningar för dig som sitter i rullstol eller av någon annan anledning behöver anpassade, praktiska kläder; byxor, jackor, kjolar, klänningar, överdelar och värmande benskydd. Kläder och utrusting som underlättar vardagen vid t ex av- och påklädning. Flera av klädesplaggen är sydda så att de kan tas på framifrån och förslutas med omlottknäppning bak.
Storlekar från S – 3XL.

Med reservation för eventuella justeringar i butikens sortiment, storleksutbud och villkor.

till Klädvalet!


SITTING FEATHER:Erbjuder praktiska kläder för personer med rörelsehinder av något slag. Ytterkläder, byxor, vårdpyjamasar, innekläder m m som är specialdesignade för dig som sitter i rullstol eller av någon annan anledning behöver kläder som underlättar din vardag.
Storlekar från XS – XXL

Med reservation för eventuella justeringar i butikens sortiment, storleksutbud och villkor.

till Sitting Feather!

 


Detta var ett par av de butiker vi hittade vid en snabb sökning.

Med reservation för förändringar i butikernas utbud och storleksintervaller. Det kan absolut finnas plagg i storlekar som är mindre eller större än vad som anges ovan, så håll koll och scrolla runt bland produkterna. Du kan ha tur, just din storlek kan finnas tillgänglig:)