ARBETSSKOR

Skyddsskor och arbetsskor
i små och stora storlekar

Handla dina arbetsskor online

En del fysiska arbeten kräver rejäla arbetsskor med skydd för att undvika skador. Byggnadsarbetare, skogsarbetare och trädgårdsarbetare är några exempel på yrkeskategorier som kräver bra skyddsskor. Även privatpersoner kan ha nytta av ordentliga arbetsskor, t ex vid renoverings- och byggprojekt hemma, vid tungt trädgårdsarbete m m.

Nedan presenteras några onlinebutiker där du kan köpa arbetsskor i olika storlekar. Butikslistan är sorterad i alfabetisk ordning. Med reservation för eventuella förändringar i butikernas villkor och utbud.


Nätbutiker som säljer arbetsskor/skyddskor:

 

GRANNGÅRDEN: Erbjuder rejäla arbets-, skydds- och fritidsskor i både dam- och herrmodeller. Damskorna/stövlarna finns från storlek 36 upp till storlek 41, i vissa fall upp till stl 42. På herrsidan finns skor och stövlar från storlek 36 upp till storlek 48-49. Utbudet i olika storlekar varierar starkt mellan olika modeller. Tyvärr går det inte att söka per storlek, så du får spendera lite tid med att kika runt i sortimentet för att se om det finns något önskvärt i just din skostorlek.

Många av skorna och stövlarna har förstärkta tåhättor. Det finns skor både med och utan foder – skor för alla årstider med andra ord.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr för privatpersoner. Fullständiga villkor och leveransalternativ ser du här.


MINFOT: Erbjuder bekväma arbetsskor, anpassade för dig som går och står mycket i jobbet. Butiken är startad av en erfaren sjukgymnast med mycket kunskap om våra fötter och vad som är bra för dem.

Arbetsskor finns i flera storlekar, från storlek 35 till 48. Dam- och herrskor finns under samma avdelning, så du får kolla runt lite bland modellerna för att hitta rätt. En del unisex-modeller finns, men de flesta skor är anpassade efter dam- resp. herrfötter.

Sortimentet består av t ex sandaler, tofflor, sneakers, elastiska skinnskor samt de populära MBT-skorna.

Förutom arbetsskor finns det ett gediget utbud av bekväma skor i flera storlekar, strumpor (bl a stödstrumpor) samt fotvårds-och skovårdsprodukter. Vår egen familj har handlat en hel del hos Minfot och vi har absolut ingenting att klaga på. Våra köpupplevelser har enbart varit positiva.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr, annars 39 kr.


MITT PLAGG: Säljer bekväma och prisvärda arbetsskor för främst personal inom vård och omsorg, djurvård, tandvård, operation och hudvård.

De arbetsskor som erbjuds i butiken är bekväma sneakers, sandaler och tofflor. De flesta modeller finns i storlekar mellan stl 35 – 48. Alla skor är unisex-modeller.

Skorna har bra halkskydd och är gjorda för att du ska kunna ge dina fötter en skön bekvämlighet under hela din arbetsdag.

Fraktavgift: Mellan 19 – 59 kr (beror på orderns storlek) Maxavgift är 59 kr.


SHOEmed: Alla skomodeller är noggrant utvalda för att passa in i företagets koncept; att sälja skor med bra passform och stötdämpning och/eller bra andningsförmåga. En del modeller har alla dessa egenskaper, andra har åtminstone någon eller ett par av dem. En butik för dig som är rädd om dina fötter!

Det finns gott om Arbetsskor i utbudet, anpassade efter olika yrkesgrupper. Titta under Arbetsskor och välj sedan aktuell kategori för just ditt yrke:butikspersonal, bygg & industri, ESD, kök, livsmedel, reception, servering, skolor, städ, uniform, vård & omsorg.

Storleksmässigt finns det både små och stora skor. Storleksutbudet varierar för respektive skomodell. Damskorna erbjuds i storlekar mellan stl 35 och stl 42-43 (+flera unisex-modeller i större storlekar än så). Herrskorna finns i storlekar mellan stl 35 och 49.

Fraktavgift: Fri frakt vid order över 500 kr, annars 50 kr. Fria returer.


->PÅGÅENDE RABATTKAMPANJER