ARBETSSKOR

Skyddsskor och arbetsskor
i små och stora storlekar

På jakt efter praktiska skyddsskor/arbetsskor?
Jämför sortiment, priser och storleksutbud här:

Granngården
Minfot
Mitt Plagg
SHOEmed
Stööks

Läs mer om butikernas utbud längre ner på sidan.

Handla dina arbetsskor online

En del fysiska arbeten kräver rejäla arbetsskor med skydd för att undvika skador. Byggnadsarbetare, skogsarbetare och trädgårdsarbetare är några exempel på yrkeskategorier som kräver bra skyddsskor. Även privatpersoner kan ha nytta av ordentliga arbetsskor, t ex vid renoverings- och byggprojekt hemma, vid tungt trädgårdsarbete m m.

Nedan presenteras några onlinebutiker där du kan köpa arbetsskor i olika storlekar. Butikslistan är sorterad i alfabetisk ordning. Med reservation för eventuella förändringar i butikernas villkor och utbud.


Nätbutiker som säljer arbetsskor/skyddskor:

 

Granngården: Erbjuder rejäla arbets-, skydds- och fritidsskor i både dam- och herrmodeller. Damskorna/stövlarna finns från storlek 36 upp till storlek 41, i vissa fall upp till stl 42. På herrsidan finns skor och stövlar från storlek 36 upp till storlek 48-49. Utbudet i olika storlekar varierar starkt mellan olika modeller. Tyvärr går det inte att söka per storlek, så du får spendera lite tid med att kika runt i sortimentet för att se om det finns något önskvärt i just din skostorlek.

Många av skorna och stövlarna har förstärkta tåhättor. Det finns skor både med och utan foder – skor för alla årstider med andra ord.

Med reservation för eventuella justeringar i Granngårdens sortiment och villkor.

till Granngården!


MINFOT: Erbjuder bekväma arbetsskor, anpassade för dig som går och står mycket i jobbet. Butiken är startad av en erfaren sjukgymnast med mycket kunskap om våra fötter och vad som är bra för dem.

Arbetsskor finns i flera storlekar, från storlek 35 till 48. Dam- och herrskor finns under samma avdelning, så du får kolla runt lite bland modellerna för att hitta rätt. En del unisex-modeller finns, men de flesta skor är anpassade efter dam- resp. herrfötter.

Sortimentet består av t ex sandaler, tofflor, sneakers, elastiska skinnskor samt de populära MBT-skorna.

Förutom arbetsskor finns det ett gediget utbud av bekväma skor i flera storlekar, strumpor (bl a stödstrumpor) samt fotvårds-och skovårdsprodukter. Vår egen familj har handlat en hel del hos Minfot och vi har absolut ingenting att klaga på. Våra köpupplevelser har enbart varit positiva.

Med reservation för eventuella justeringar i Minfots sortiment och villkor.

till Minfot!


Mitt Plagg: Säljer bekväma och prisvärda arbetsskor för främst personal inom vård och omsorg, djurvård, tandvård, operation och hudvård.

De arbetsskor som erbjuds i butiken är bekväma sneakers, sandaler och tofflor. De flesta modeller finns i storlekar mellan stl 35 – 48. Alla skor är unisex-modeller.

Skorna har bra halkskydd och är gjorda för att du ska kunna ge dina fötter en skön bekvämlighet under hela din arbetsdag.

Med reservation för eventuella justeringar i Mitt Plaggs sortiment och villkor.

till Mitt Plagg!


SHOEmed: Alla skomodeller är noggrant utvalda för att passa in i företagets koncept; att sälja skor med bra passform och stötdämpning och/eller bra andningsförmåga. En del modeller har alla dessa egenskaper, andra har åtminstone någon eller ett par av dem. En butik för dig som är rädd om dina fötter!

Det finns gott om Arbetsskor i utbudet, anpassade efter olika yrkesgrupper. Titta under Arbetsskor och välj sedan aktuell kategori för just ditt yrke:butikspersonal, bygg & industri, ESD, kök, livsmedel, reception, servering, skolor, städ, uniform, vård & omsorg.

Storleksmässigt finns det både små och stora skor. Storleksutbudet varierar för respektive skomodell. Damskorna erbjuds i storlekar mellan stl 35 och stl 42-43 (+flera unisex-modeller i större storlekar än så). Herrskorna finns i storlekar mellan stl 35 och 49.

Med reservation för eventuella justeringar i SHOEmes sortiment och villkor.

till SHOEmed!


STÖÖKS: Erbjuder skyddsskor från ledande varumärken. Säljer även ESD-godkända skydds- och arbetsskor. (ESD = ElectroStatic Discharge)

Skostorlekar när det gäller skyddsskor: från stl 34 – 51. Varierande utbud för olika modeller i resp. storlek. Som vanligt: utbuden är lite mindre i de minsta och största storlekarna. Ingen separat dam- eller herravdelning när det gäller skyddskor, men du kan köpa andra typer av skor än skyddskor också. Under kategorin skor hittar du bekväma damskor, herrskor och barnskor i olika kategorier.

Med reservation för eventuella justeringar i Stööks sortiment och villkor.

till Stööks!

 


->PÅGÅENDE RABATTKAMPANJER